Klantbeoordelingen

Wat een vakman!

Rinus gaat rustig , netjes en vakkundig te werk.

Hij komt zijn afspraken na. Ter plekke denkt hij goed mee. Bijvoorbeeld douchemuur iets lager i.v.m. lichtinval.

Geen vraag is te gek.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Onze keuken en badkamer heeft, mede dankzij Rinus de WAUW-factor gekregen!

Jarin keuken- en badkamermontage bedankt!

Fam. van der Kamp

Wij zijn heel erg tevreden over de vakkundige plaatsing van onze nieuwe keuken door Jarin keuken- en badkamermontage Ommen.
Gemaakte afspraken werden nagekomen en tijdens het plaatsen was het mogelijk in overleg nog enkele details te wijzigen,
waardoor de keuken precies aan onze verwachtingen voldoet.
Beste Rinus, nogmaals bedankt en tot de volgende klus.
Groet Wil en Tineke

Plaatsing keuken

Heel hartelijk dank voor de perfecte plaatsing van onze keuken, nadat wij zeer goed geholpen en geslaagd zijn bij het uitzoeken van een keuken bij De Lange keukens in Ommen, werd ons geadviseerd de keuken door jou te laten plaatsen, nu het klaar is begrijpen we wel waarom, het is geweldig mooi geworden.

Zeer vakkundig en in goed overleg is alles er neer gezet, er moest nog veel ter plekke op maat gemaakt worden, maar zeer gestaag vorderde de week en hadden wij na een week een hele mooie keuken, geen vraag of wens was teveel!!

Rinus, heel hartelijk bedankt.

Fam. Lekkerkerker.

Gemoderniseerd toilet

Ons toilet is verbouwd door Jarin, wij hadden een “ouderwets” toilet en dat is nu gemoderniseerd met een hangtoilet en moderne tegels. Wij hadden aangegeven wat we wilden en hebben het verder aan Jarin over gelaten qua soort tegels en toilet en fonteintje. Jarin kwam met voorbeelden van tegels, toilet en fonteintje. En ook met adviezen hoe we de wc het beste in kunnen delen.

Het plaatsen is ook in goed overleg gedaan zodat we er weinig overlast van hebben gehad. Daar zijn we zeer tevreden over, het is zeer smaakvol geworden en heel netjes afgewerkt.
Echt gedaan door een vakman, iemand die er echt verstand van heeft.

Kortom wij zouden Jarin zeker aanbevelen.

Fam. Heijboer

Verbouwing badkamer

Vrienden attendeerden ons op Jarin, op Rinus van Tol, vanwege onze plannen onze badkamer te verbouwen. Na een eerste gesprek bij ons thuis en een bezoek aan de showroom, kwam Rinus met een overzichtelijke offerte. Een opdracht was het logische gevolg.

De werkzaamheden zijn netjes en binnen de gemaakte afspraken over kwaliteit en tijd verricht. Ook een enkel probleem na oplevering werd zonder morren (en nota) opgelost.

Wij kunnen Jarin van harte aanbevelen.

Tino Ellenbroek

Nieuwe badkamer

We hebben Jarin de vrije hand gegeven om voor ons een nieuwe badkamer te realiseren. Door deskundigheid en vakmanschap genieten we nog elke dag van deze nieuwe aanwinst.

Correcte offerte, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Keurige benadering en super goed werk afgeleverd. Echt een ervaren vakman die weet waar hij mee bezig is.

Zeer aan te bevelen!

Fam. Banda